Kontakt oss

Lilleseth Kjetting AS
Tronbøl Industriområde
Disenåvegen 33
2100 Skarnes

Telefon: +47 62 96 70 40
Mail: firmapost@lilleseth.no
Telefaks: +47 62 96 23 34
Org./Mva. Nr: 861043002

 

Beskrivelse E16 fra Oslo til Skarnes:
Kjør til Skarnes og få Esso på høyre side. Ta til høyre i rundkjøringen og over broen. Du kommer til en ny rundkjøring og kjør så rett frem og under undergangen. Ta så til høyre i rundkjøringen rett etter undergangen og følg så veien rett frem (mot Årnes). Etter 2 min kommer du til Tronbøl Industriområde og får ett rødt/hvitt platebygg på høyre hånd om er Lilleseth Kjetting AS sine lokaler.

Erfaring gir styrke

Lilleseth Kjetting AS har i over 70 år utviklet og levert hjulgående kvalitetskjetting for det norske markedet. Lilleseth Kjetting leverer et bredt komplett kjettingprogram innenfor bransjene landbruk, transport, anlegg, skogbruk og til mindre maskiner. For kommende sesong vil vi videreføre satsingen på våre eksisterende potensielle modeller i tillegg til en rekke nyheter innenfor både landbruk, transport, anlegg og skog.

Lilleseth Kjetting har fokus på å levere høy servicegrad og best produktkunnskap. Skulle du trenge hjelp til å finne rett kjetting modell til ditt hjul er du velkommen til å ta kontakt med oss direkte, per telefon eller lese mer her på vår nettside.

Lilleseth Kjetting har nær 5 000 kvm lager av stort sett alle modeller og dimensjoner under sesong. Våre logistikkløsninger og leveringstider skal være markedets beste som innfrir våre forhandlere og kunder sine forventninger.

Lilleseth vil i tillegg videreføre sin satsing på traktorredskap og vil komme med en rekke nyheter på dette området. Vi har fra høsten ansatt en egen produktansvarlig på redskap som vil følge opp og utvikle dette produktområdet ytterligere sammen med våre forhandlere.

Lilleseth Kjetting har for kommende sesong også utvidet sitt produktutvalg på løft/sikring produkter. Vi er også sertifisert sakkyndig virksomhet og kan gjennomføre årskontroll på dine løfteredskaper.

Vi ser frem til en ny kjettingsesong sammen med våre forhandlere og tilhørende kunder!

 

En lang historie kort

Lilleseth Kjetting AS ble startet av Asbjørn Lilleseth i 1947. Han startet som smed, og på 50 tallet utviklet det seg til produksjon av kjettinger. Asbjørn Lilleseth Kjettingfabrikk, som firmaet het den gang, utviklet mange kjetting typer. Den mest kjente av disse er Combi-Grip hesteskokjetting, som ble en anerkjent traktorkjetting på 50- og 60 tallet. Combi-Grip er en firkantmønstret traktorkjetting, og er forløperen til dagens heltflytende firkantmønstret traktorkjettinger.

I 1980 startet sønnene Åge og Knut A. Lilleseth en omstillings- prosess. Fra å være en ren produksjonsbedrift, startet så samarbeid med den svenske kjettingfabrikken Gunnebo AB, hvor det ble kjøpt halvfabrikatet og ferdigmonterte kjettinger som ble montert sammen på Skarnes. Dette viste seg straks å være gunstig for bedriftens utvikling.

I 1985 inngikk Asbjørn Lilleseth Kjettingfabrikk samarbeid med den finske kjettingfabrikken OVAKO – Loimaa. Samarbeidet har medført mange suksessrike år for Lilleseth. Ovako kjettinger ble på 80 tallet et begrep på det norske markedet. Ovako – Loimaa skiftet på 90 tallet navn til OFA Oy AB, som firmaet heter i dag. Asbjørn Lilleseth Kjettingfabrikk gikk i 1991 over fra å være et privat drevet selskap til et aksjeselskap. Firmaet tok navnet Lilleseth Kjetting AS med Knut A. Lilleseth som daglig leder.

Samarbeidet med OFA Oy AB har medført at Lilleseth Kjetting AS i dag framstår som en av de største grossistene på hjulgående kjettinger på det Norske markedet. Bedriften leverer hovedsakelig kjettinger til lastebiler, busser, traktorer, anleggsmaskiner og skogsmaskiner. Vareutvalget har utviklet seg og inneholder nå kjetting, løft/sikring, deler/tilbehør, redskapsprodukter som vegskraper, skuffer, skjær, vikploger, dumperhenger, frontlaster redskap, tre punkt traktorredskap, ved-maskiner, tilbehør traktorredskap og redskap ATV og Truck med mer. Lilleseth Kjetting er i dag en solid bedrift med 13 ansatte og en omsetning på rundt 93 MNOK.

Du må logge inn nedenfor for å se denne siden

Handlekurv

Du er kanskje interessert i...

Priser er oppgitt eks.mva.