Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Lilleseth AS er behandlingsansvarlige for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.lilleseth.no, evt. andre nettbaserte tjenester som eies og driftes av Lilleseth Kjetting AS.

Personopplysninger som behandles

Lilleseth Kjetting AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på opplysninger som innhentes:

  • Navn
  • Adresse/Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse

 

Registrering/innhenting av opplysninger

Lilleseth Kjetting AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi disse opplysningene. Dersom man velger å ikke oppgi dataene, kan vi være forhindret fra å gi tilgang til etterspurt service, produkter eller tjenester.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Eksempel på skjema:

  • Ved bestilling av produkter via våre nettsider

 

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til og lagres på Googles servere.

Lilleseth Kjetting bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, osv. Googles personvernreglene gjelder for alle tjenester som tilbys av Google Inc. og partnerne.

 

Formålet med innhenting/registrering av opplysninger

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne ha nødvendig kommunikasjon og (kunde)oppfølging
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon

 

Lagring av opplysninger

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres/videresendes internt til og/eller lagres i vårt CRM-system.

 

Sletting av opplysningene

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Lilleseth Kjetting AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av produkter/tjenester som bestilles via nettsidene våre.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Lilleseth Kjetting AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon:

Lilleseth Kjetting AS
Tronbøl Industriområde,
Disenåvegen 33
2100 Skarnes
Telefon:+47 62 96 70 40